FŐOLDAL

REFERENCIÁK

Beszéljenek helyettünk a számok és eddigi munkáink! 1989 óta 13.440 négyzetméter bútorlappal dolgoztunk, melyből igen takarékos módon kihoztunk több, mint 4.800 irodai munkahelyet, 480 konyhát, 500 recepciós pultot, 240 tárgyalót és számtalan egyedi bútordarabot. Több, mint 10.000 céges és 4.000 magánügyfelünk legnagyobb elégedettségére többek között az alábbi munkákat terveztük és készítettük el:


Recepciós pult

A recepciós pult egy cég számára sokkal fontosabb lehet, mind gondolnád! Az irodába érkező vendégek a recepciós pulttal találkoznak először, ott kapnak információt arról, hogyan navigálhatnak a számukra ismeretlen környezetben. Fontos, hogy a recepciós pult egyszerre legyen stílusos, meggyőző és informatív is. Cégünknek 25 éves tapasztalata van olyan recepciós pultok tervezésében és kivitelezésében, melyek az elképzeléseidnek leginkább megfelelően képviselhetik cégedet, vállalkozásodat.


Munkahely

Ma már számtalan nemzetközi tanulmány és rengeteg kutatás igazolja, hogy a hatékonyabban berendezett, kellemesebb irodai térben a munkavállalók sokkal szívesebben tartózkodnak és a produktivitásuk is jóval magasabb. Évtizedes tapasztalatokkal a hátunk mögött kisebb és nagyobb irodák, komplett szintek teljes tervezését és kivitelezését is vállaljuk az asztaltól és irattárolótól a tárgyalón át egészen az irodaszékekig.


Tárgyaló

Az irodák egyik legfontosabb helyisége a tárgyaló, hiszen itt fogadjuk vendégeinket, itt köttetnek a számunkra oly fontos szerződések. Nem elég csupán a berendezéssel lenyûgözni üzletfeleinket, fontos, hogy kényelmes ülőhellyel is kínálhassuk őket. Ezért tartjuk fontosnak, hogy az egyedileg készített tárgyalóasztalok köré valóban kényelmes tárgyalószékeket, tárgyalófoteleket is biztosítsunk, ügyelve a részletek összhangjára.


Közösségi tér

Egyetlen iroda sem lehet meg olyan közösségi terek nélkül, ahol a kollégák találkozhatnak, beszélgethetnek és relaxálhatnak. A közösségi terek lehetnek direkt erre a célra kialakított helyiségek, vagy a mostanában divatos "találkozzunk véletlenül" helyek, például folyosók, előterek.

Ha komplexitásában is szeretnéd látni projektjeinket, kattints ide a Meltwater irodájának tervezését bemutató esettanulmányunkért!


Call-center

A munkahelyek speciális típusát képezik azok a terek, ahol a munkavégző és az ügyfél valamilyen módon interakcióba lép egymással. Ez lehet call-center vagy személyes ügyfélfogadó tér is. Mindkettőnél fontos szempont, hogy a munkavállaló a lehető legnagyobb kényelemben és nyugalomban koncentrálhasson az ügyfél igényeire. Természetesen ha az ügyfél személyesen is jelen van, az ő kényelme, a várakozás és az ügyintézés megfelelő színvonala is biztosított kell legyen. Bízd ránk bátran call-centered, ügyfélváró tereid tervezését, berendezését!


Üzletbelső

Cégünk a legkülönfélébb üzlethelyiségek számára készített már komplett berendezéseket. Optikai szalontól a látványpékségig bármilyen speciális igénynek meg tudunk felelni, és nem csak a megrendelő, de a jövőben betérő ügyfelek elvárásait is szem előtt tartva alakítjuk ki a leghatékonyabb elrendezést, egyedi, stílusos és igényes bútorokkal.


Konyha

A konyha az otthon egyik legfontosabb csomópontja, ahol a család minden tagja találkozik, sőt közösen végez alkotó munkát. A konyha hatékony és egyszerre stílusos kialakítása nehéz feladat, de szívesen birkózunk meg ilyen kihívásokkal! A legszélesebb stílus-palettán mozogva minőségi összetevőkből készítjük el új konyhádat, vagy újítjuk fel a régit. Kis vagy nagy tér, szigetes vagy klasszikus kialakítás, modern vagy klasszikus? Számíthatsz ránk tervezésben, kivitelezésben és beszerelésben is!


Fürdőszoba

Cégünk fürdőszobákba tervezett bútordarabokkal is a megrendelők rendelkezésére áll. Egyetlen polctól a komplett berendezésig vállaljuk a tervezést és a kivitelezést is. Az általunk gyártott fürdőszoba-belsők közös jellemzője, hogy nagyon időtállóak és mindig pontosan illeszkednek a rendelkezésre álló helyre és kiállásokhoz.


Lakossági bútor

Lakásunk, munkahelyünk teljessége, komplexitása a részleteken, azok összhangján múlik, ezért nem csak a nagyobb bútordarabokra, de a kisebb, egyedi berendezési tárgyakra is nagy hangsúlyt fektetünk. Étkezőasztalok, polcok, gardróbok, tervezése és gyártása, de akár lépcsőfordulók, apró sarkok bútorral való hatékony lefedése sem okoz problémát cégünk számára. Kérj ajánlatot bátran!


Kérj tőlünk ajánlatot, tanácsot!

Keress bennünket alábbi elérhetőségeinken, hogy neked is segíthessünk.

+36-30-637-5200
imre.szabina@nietsch.hu
1131 Budapest, Béke utca 105.
Várunk téged személyes konzultációra (vagy ha szeretnéd, online videós megbeszélésre),
ahol egyeztethetjük elképzeléseidet, bemutathatjuk a szóba jöhető megoldásokat, technikai lehetőségeket. A személyes egyeztetés után irányárat is adunk számodra.


Kérhetsz funkcionális tervet is,
ami tartalmazza a méretezett 2D terveket az anyagválasztással együtt. Nincsen költsége, ha a kivitelezést nálunk rendeled meg (ha csak a tervekre van szükséged, arra projekt alapon adunk árat).


Igény esetén készítünk számodra 3D fotorealisztikus, befényelt látványterveket is
a véglegesített elképzelések alapján. Ennek nincsen költsége, ha a kivitelezést is nálunk rendeled meg (egyéb esetben projekt alapon tudunk árat adni a 3D tervekre).


Megrendelt projekt esetén természetesen részletes helyszíni felmérésre is sor kerül.
Ezt soron kívül is kérheted a tervezés bármely szakaszában. Ennek egyedi kiszállási díja van.
Vásárlói vélemények első kézből, tőletek!


" 1 nappal előbb kértük a szállítást mint a megbeszélt időpont és pár óra alatt le lett szervezve, beszerelték a bútort amit rendeltünk. A kiszolgálással, szereléssel is elégedettek voltunk profi csapat áll mögöttük. A legfontosabb pedig, hogy nagyon klassz lett amit egyedileg beterveztek nekünk a stúdiónkba. Köszönjük szépen, mindenkinek csak ajánlani tudom. "

Mártai Mariann

" Már végeztek is a fiúk, nagyon aranyosak, kedvesek, segítőkészek, udvariasak, gyorsak voltak! Komolyan mondom, csak ámultam és bámultam, én még soha nem találkoztam ennyire rendes mesteremberekkel! Az ilyen szakembereket kéne klónoztatni. És, hogy a bútorról is essék egy szó: TÖKÉLETES! Köszönöm szépen a segítségeteket, munkátokat, gyorsaságotokat! "

Bogdán Krisztina

" Kedves Boglárka! Nagyon köszönjük a gyors, rugalmas és kedves kiszolgálást! Kolleganőm intézi a megrendeléssel kapcsolatos teendőket! "

Vajasné Kalas Nikoletta