FŐOLDAL / EGYEDI BÚTOR

RECEPCIÓS PULT

A recepciós pultot mindig 2 emberre tervezzük:

  • használja a kolléga, akinek a pult egy munkaállomás – fontos neki a hely és a funkcionalitás, hogy a pult az ő kényelmét és produktivitását szolgálja.
  • meglátja az új és visszatérő ügyfél vagy vendég – neki a pult megjelenése adja cégedről az első benyomást, később pedig a vissza-visszatérő márkaélményt. A recepciós pult egy kézfogás.


A recepciós pult megtervezésére mindig több időt szánunk, mint más irodai berendezések összeállítására – pontosan azért, mert két használója van (a kolléga és az ügyfél).

Figyelünk arra, hogy a kapcsolat közöttük zavartalan lehessen: kényelmes „támaszkodómagasságban” legyen a pult. Zárt pultoknál úgy tervezünk, hogy vendégeidnek ne kelljen az ablakhoz lehajolni, hogy kollégáddal beszélhessenek.Olyan ékszert alkotunk, mely a céged arculatához hű (céges színek, céglogó), ugyanakkor az előtérbe szervesen illeszkedik. Ránézésre egyértelmű, hogy hol kell bejelentkezni (vagy információt kérni), de nem üt el a berendezéstől.

Anyaghasználatban élvezd az egyedi bútorok teljes szabadságát: formatervezőink bátran (és gyönyörűen) kombinálják a bútorlapot üveggel, fémmel, textillel és bőrrel. Céglogódat bútorlapra szitázzuk, fából vagy fémből készítjük, de akár megvilágított 3D betűkkel és formákkal is megjeleníthetjük.

Recepciós pult kompromisszumok nélkül – hogy ügyfeleid vörös szőnyeget kapjanak vörös szőnyeg nélkül is.


Ezeket a recepciós pultjainkat szeretik legjobban:


Megnézheted további referenciáinkat is...


Kérj tőlünk ajánlatot, tanácsot!

Keress bennünket alábbi elérhetőségeinken, hogy neked is segíthessünk.

+36-30-637-5200
imre.szabina@nietsch.hu
1131 Budapest, Béke utca 105.
Várunk téged személyes konzultációra (vagy ha szeretnéd, online videós megbeszélésre),
ahol egyeztethetjük elképzeléseidet, bemutathatjuk a szóba jöhető megoldásokat, technikai lehetőségeket. A személyes egyeztetés után irányárat is adunk számodra.


Kérhetsz funkcionális tervet is,
ami tartalmazza a méretezett 2D terveket az anyagválasztással együtt. Nincsen költsége, ha a kivitelezést nálunk rendeled meg (ha csak a tervekre van szükséged, arra projekt alapon adunk árat).


Igény esetén készítünk számodra 3D fotorealisztikus, befényelt látványterveket is
a véglegesített elképzelések alapján. Ennek nincsen költsége, ha a kivitelezést is nálunk rendeled meg (egyéb esetben projekt alapon tudunk árat adni a 3D tervekre).


Megrendelt projekt esetén természetesen részletes helyszíni felmérésre is sor kerül.
Ezt soron kívül is kérheted a tervezés bármely szakaszában. Ennek egyedi kiszállási díja van.