FŐOLDAL / EGYEDI BÚTOR

SPACE PLANNING

A space planning egy térszervezési folyamat, ahol a különböző funkciójú tereket, ezen belül pedig a bútorokat úgy helyezzük el, hogy a cég alkalmazottai minél eredményesebben működjenek együtt, munkájuk minél hatékonyabban folyhasson, szem előtt tartva a tér leghatékonyabb kihasználtságát. A tervezés során nagy figyelmet fordítunk

  • a cég munkamódszereire,
  • az irodán belüli csapatok egyedi igényeire,
  • a csapatok közötti kommunikációra,
  • a tér bevilágítottságára,
  • valamint az épületet érintő szabályozásokra és előírásokra.

Space planning szolgáltatásunkkal segítünk a hatékony irodatervezésben, mely elengedhetetlen egy hatékony vállalat működéséhez.

Munkatársaink a cég igényeinek felmérése és a meglévő/ leendő iroda terének elemzése után készítenek egy átfogó tervet az analízis alapján, melyben megmutatjuk, hogy lehet az adott területet a legjobban kihasználni, minimalizálva a kiadásokat, maximalizálva a sűrűséget. A terveket akár a meglévő bútorokkal is elkészítjük, vagy újakat is ajánlhatunk, melyek beszerzésében is tudunk segíteni. Igény esetén 3 dimenziós látványtervvel is szemléltetjük space planünket a könnyebb vizualizáció érdekében.

 

Ebben a folyamatban segítségedre lesz Nietsch Márta, okleveles építesz -belsőépítesz, akinek több mint 10 éves irodatervezési, space plan és belső építesz tapasztalata van. 2013-ban és 2017-ben az általa vezetett csapattal két alkalommal nyert ÉV IRODÁJA díjat, valamint több munkáját is jelölték már a díjra.

Elérheted őt a +36-30/637-5193 számon.