FŐOLDAL / EGYEDI BÚTOR

LAKOSSÁGI BÚTOR

Mindenkinek van egy hátországa


Nem otthoni bútort tervezünk neked, hanem magát az otthont. Ez azt jelenti, hogy az otthoni igényeidből kiindulva a hétköznapjaidhoz tervezzük meg azokat a bútorokat, amelyek téged szolgálnak.

Kérésedre lakásod egészét megtervezzük és berendezzük, így a bútorok színvilága és anyaga harmonizálni fog, otthonos, funkcionális és harmonikus enteriőr lesz a végeredmény. Ez az esetleges ingatlanértékesítést megkönnyíti (kelendőbb a szépen berendezett lakás) és lakásod értékét megnöveli.Az ismerőseidet lenyűgözi a harmonizáló színvilág és lakberendezővel tervezett belső tér, a te mindennapjaidat pedig könnyebbé és boldogabbá teszi.

A megtervezett belső terekkel és egyedi bútorokkal ékesített lakás szerintünk az élet egyik állomása – amikor már valami olyanra vágysz, ami téged fejez ki… amit a te életedhez és te otthonodhoz szabtak… ami egy kicsit te vagy.


Egykapus megoldás az igénytől az átadásig


Ha szeretnéd, akkor a teljes folyamatot levezényeljük neked: mély beszélgetés után készítünk egy 3D látványtervet, hogy lásd a készülő bútoraid és könnyebben tudj még alakítani.

Ezután asztalosainkkal minőségi alapanyagokból készítjük el a bútoraid. A minőségben biztos lehetsz, mert 10 év garanciát adunk minden egyedi bútorunkra.

Az elkészülés ütemét a felújításod ritmusához igazítjuk. Ha szeretnéd, akkor elkészítjük „minél hamarabb”, de ha festesz, fűtést cserélsz, új padlót fektesz le, akkor az elkészítést és szállítást úgy ütemezzük, hogy pont jókor legyen ott minden bútorod.
Ha kész van minden bútor, akkor kiszállítjuk és beszereljük neked, sőt makulátlanra takarítjuk. Nem csupán használatra készen kapod az új élettered, de „főzni tudok a konyhában” és „öltözni a gardróbból” és „enni a konyhaasztalon” állapotban kapsz mindent.

Ha csak egyetlen bútort kérnél, eljönnél érte vagy te szerelnéd be, akkor arra is van lehetőséged – természetesen a meglévő bútoraidhoz és lakásod összképéhez tervezzük a bútorelemet. (Kivéve, ha más igényed van, pl. direkt alkosson kontrasztot.)


Addig módosítjuk az ajánlatot, amíg mosolyogva el tudod fogadni

Az igényeidet első körben bemutatótermünkben mérjük fel (itt ki tudjuk választani a színeket és anyagokat).

Az első árajánlat kompromisszummentes.

Ha túllépett a kereteden vagy módosítanál valamit, akkor mosolyogva készítünk neked egy új tervet. (De megkérdezzük, hogy mennyit szánsz a bútorokra, és abból a keretből kihozzuk a maximumot.)

A módosításoknál nem kompromisszumokat kötünk, hanem más megközelítéssel teljes értékű megoldást adunk – és így a szűkebb költségvetésedbe beleférünk.

Addig módosítunk, amíg az ajánlat és az elképzeléseid minden szempontból találkoznak: belefér a költségvetésbe és megvan a „pontosan erre vágyom” érzésed. Csak ezután adjuk gyártásba a bútoraid. Minden egyedi bútorra 10 év garanciát kapsz, de évtizedekig fog szolgálni téged.


Ezeket a bútorainkat szeretik legjobban:


Megnézheted további referenciáinkat is...


Kérj tőlünk ajánlatot, tanácsot!

Keress bennünket alábbi elérhetőségeinken, hogy neked is segíthessünk.

+36-30-637-5200
imre.szabina@nietsch.hu
1131 Budapest, Béke utca 105.
Várunk téged személyes konzultációra (vagy ha szeretnéd, online videós megbeszélésre),
ahol egyeztethetjük elképzeléseidet, bemutathatjuk a szóba jöhető megoldásokat, technikai lehetőségeket. A személyes egyeztetés után irányárat is adunk számodra.


Kérhetsz funkcionális tervet is,
ami tartalmazza a méretezett 2D terveket az anyagválasztással együtt. Nincsen költsége, ha a kivitelezést nálunk rendeled meg (ha csak a tervekre van szükséged, arra projekt alapon adunk árat).


Igény esetén készítünk számodra 3D fotorealisztikus, befényelt látványterveket is
a véglegesített elképzelések alapján. Ennek nincsen költsége, ha a kivitelezést is nálunk rendeled meg (egyéb esetben projekt alapon tudunk árat adni a 3D tervekre).


Megrendelt projekt esetén természetesen részletes helyszíni felmérésre is sor kerül.
Ezt soron kívül is kérheted a tervezés bármely szakaszában. Ennek egyedi kiszállási díja van.