FŐOLDAL / EGYEDI BÚTOR

EGYEDI IRODABÚTOR

Az arculatod „tárgyalásokat eldöntő” része: egyedi irodabútor

Az irodabútorod többet mond el a cégedről, mint a logód. Amikor egyedi bútort kérsz tőlünk, akkor pontosan tudjuk, hogy az a bútor és berendezett iroda az arculatod része lesz.

  • Látják partnereid, akikkel tárgyalsz.
  • Láthatják ügyfeleid, akik megfordulnak az irodádban vagy a boltodban.
  • Látják a kollégáid és alvállalkozóid.


Milyen irodával fogadod őket?


A tömeggyártott bútorok benyomását adnád nekik… vagy az utolsó kilincsig és kapcsolóig a cégedre szabott, csak rád jellemző kérlelhetetlen minőség jellemzi a céged?

Természetesen a tömegbútor is megteszi egy ideig, de eljön az az idő, amikor a céged szintet lép.

„Nálam eljött az idő.” 


Vajon az irodabútorod elősegíti a tárgyalásaid?

Ha futtában vásárolsz össze irodabútort valamilyen boltból, akkor az irodáddal nem üzensz semmit – van, mint mindenki másnak. Berendezett, mint mindenki másnak.Van azonban egy magasabb szint.

Ha úgy ülsz le tárgyalni, hogy…

  • az arculati színeidben pompázik az iroda
  • a főnöki székbe hímeztetted a céglogót
  • az asztalba gravíroztad a szlogent
  • és az egész iroda minden pórusa egyedi, igényes és a cégedre szabott

Akkor a tárgyalást már félig megnyerted.

Azt üzened a partnereidnek, hogy te még az irodádra is különös figyelmet fordítasz, mert a cégedben minden a minőségről szól.


Egyedi irodabútorral fölszerelt irodába belépni jó érzés

Mindenkinek hízeleg (nekünk is).Emellett komoly gazdasági haszna is van, hiszen a tárgyalásaidat olyan első benyomással nyithatod meg, amit partnereid alig kapnak meg máshol. A legélesebb versenyben sokszor tudat alatt döntenek a felek egyik vagy másik cég mellett, hogy kinek adják a megbízást – papíron mindkét cég (te és a konkurensed) ugyanolyan jó, ám az egyik cég mégis jobbnak tűnik.

  • Talán kellemesebb volt a beszélgetés?
  • Talán megbízhatóbbnak tűnik a cég?
  • Talán igényesebb az iroda?

Megérzések és nüanszok dönthetnek még akkor is, ha ezt tagadjuk és magyarázzuk – minden kutatásból kiderül, hogy még üzleti döntéseinket is érzelmi alapon hozzuk, amit később racionalizálunk.


Építjük a márkádat az irodáddal

Amikor egyedi irodabútort készítünk neked, akkor nem asztalt, irodai konyhát és tárgyalószéket készítünk – hanem a tárgyalásaidhoz, ügyfélszolgálati tevékenységedhez és mindennapi munkádhoz tesszük hozzá azt a nehezen megfogható pluszt.

Azt a pluszt, amitől a partnereid azt érzik majd: „igen, ez a cég kell nekem”.

Azt a pluszt, ami építi a munkáltatói márkád a kollégáknál, mert egészséges munkakörnyezetet adsz (produktivitást elősegítő környezet, kreativitást – koncentrációt segítő színvilág, egészséges munkavégzést biztosító asztalok és székek, kellemes légkört biztosító belső tér). A jó munkáltatói márkával a legnagyobb tehetségeket tudod magadhoz csábítani, majd később megtartani.

Azt a pluszt, ami hatékonyabbá teszi a céged: a fizikai test ergonómiájára építve és tervezve - nincsenek felesleges vagy kényelmetlen kialakítások, minden a megfelelő helyen található, nem veszítjük az energiánkat, kényelmesebb a szék, és mindenkinek jobban megy a munka – így még jobb minőséget tudtok adni.

Azt a pluszt, ami egészségesebbé teszi az irodai munkát: az asztal magassága védi a nyakad és a karod (nem zsibbadsz el, nem szorítod el a vérkeringésed). A dinamikus szék megvédi a gerinced egészségét, és nem fog fájni a hátad (vagy tönkremenni a gerinced).

Azt a pluszt, ami a legkedvetlenebb ügyfeled haragját is csillapítja. Ügyfélszolgálatod megnyerő és barátságos színei azt súgják ügyfelednek, hogy számít az ő panasza, és minden rendben lesz – így könnyebb a panaszkezelés, kisebb az ügyfélszolgálati terhelés, nem kell annyira félned attól, hogy a felháborodott ügyfél szétkürtöli a neten a panaszát, és sérül a céged online imázsa. 


Az egyedi irodabútor közvetlen befektetés a céged sikerébe. 

És emellett még jóleső is.

Csodálatos érzés végigtekinteni a rád szabott irodán, hogy igen, ezt te érted el, ez a te céged, ez itt előtted az álmod.


Ezeket az egyedi bútorainkat szeretik legjobban:


Megnézheted további referenciáinkat is...


Kérj tőlünk ajánlatot, tanácsot!

Keress bennünket alábbi elérhetőségeinken, hogy neked is segíthessünk.

+36-30-637-5200
imre.szabina@nietsch.hu
1131 Budapest, Béke utca 105.
Várunk téged személyes konzultációra (vagy ha szeretnéd, online videós megbeszélésre),
ahol egyeztethetjük elképzeléseidet, bemutathatjuk a szóba jöhető megoldásokat, technikai lehetőségeket. A személyes egyeztetés után irányárat is adunk számodra.


Kérhetsz funkcionális tervet is,
ami tartalmazza a méretezett 2D terveket az anyagválasztással együtt. Nincsen költsége, ha a kivitelezést nálunk rendeled meg (ha csak a tervekre van szükséged, arra projekt alapon adunk árat).


Igény esetén készítünk számodra 3D fotorealisztikus, befényelt látványterveket is
a véglegesített elképzelések alapján. Ennek nincsen költsége, ha a kivitelezést is nálunk rendeled meg (egyéb esetben projekt alapon tudunk árat adni a 3D tervekre).


Megrendelt projekt esetén természetesen részletes helyszíni felmérésre is sor kerül.
Ezt soron kívül is kérheted a tervezés bármely szakaszában. Ennek egyedi kiszállási díja van.