Ahol minden fiók a helyén van

Nem csupán konyhabútort tervezünk neked, hanem egy konyhai teret. Ez azért különösen fontos, mert a konyhád a lakás legkomplexebb része: helyszíne a főzésnek, étkezésnek és a társasági életnek.

Továbbá lakásvásárláskor elsősorban fürdőszoba és konyha alapján döntünk – így a jó konyha otthonod értékét és eladhatóságát növeli.


Kiegészítjük a tapasztalataid

A rutinos háziasszonyok és háziurak már tudják, hogy a konyhájuktól mit várnak el, így kialakult minden munkafolyamatuk.

Tervezéskor a kezed alá dolgozunk. Megkérdezzük, hogy mit tárolnál a fiókban, hogyan szoktál főzni és hogyan néz ki a munkameneted – mindezt ötvözzük a konyhád ergonómiai és konyhatechnológiai tervezésével, úgy tervezzük a konyhádat, hogy minden kézre álljon és minden az utolsó centiméterig funkcionális legyen.


Minden millimétert funkcionálisan kihasználunk

Az egyedi konyhabútor előnye az, hogy a helyiséget az utolsó milliméterekig hasznosan kihasználhatod.

A sarokelem hagyományosan a legproblémásabban kihasználható terület – nekünk specialitásunk a hasznosított sarok, és több ötletünk közül választhatod ki a neked leginkább tetszőt.Végeredményben, a konyhádban minden milliméterpontosan, és tökéletesen téged szolgál. (A BútorButik vezetőjének, Máriának a fiókjai milliméterre olyan magasak, hogy a tárolt tárgyak elférjenek.)


A konyha igazodik hozzád

Fő elvünk a funkcióra tervezés és a személyesítés. Ez azt jelenti, hogy a konyhát úgy szabjuk rád, ahogyan a szabó szabja rád a tökéletes ruhát.

  • Minden funkció a te egyedi főzési stílusodhoz és tárolási módszereidhez igazodik.
  • Minden fiók és szekrény pont akkora, hogy az egyedi tárolási módszereidnek kényelmes legyen.

A pultok és gépek magasságát a te magasságodhoz szabjuk – ugyanakkor ha a családtagjaid magassága nagyban eltér a tiédtől, akkor kreatívan és esztétikusan különböző pultmagasságokat hozhatunk létre. Mindenkinek kényelmes konyha.


Kis térben is nagy ötletek

Másik specialitásunk az apró konyhák kialakítása – tárolási trükkökkel, szokatlannak ható kreatív elrendezéssel a legkisebb területből is kihozhatunk egy teljes értékű konyhát.
A te stílusod, a te konyhád

Konyháink tervezésénél a legfontosabb: ki használja. A tervezést megelőzi egy személyes beszélgetés, ahol igényeidet és kívánságaidat felmérjük (illetve a helyiség méreteit elkérjük).

Nálunk nincs problémás ügyfél: tőled függ, hogy mit hozzunk ki a konyhádból. Például lehet, hogy semmit nem szeretnél szem előtt látni, vagy megőrülsz a precíz szimmetriától, esetleg valami extravagánsat szeretnél.
A konyha a te stílusodat tükrözi majd vissza.

A tervezés után egy 3D látványtervben mutatjuk meg, hogy hogyan fog kinézni a konyhád. Ezt addig módosíthatod, amíg azt látod vissza, amit látni szeretnél.


Rugalmas egyeztetés a legelfoglaltabbaknak is

Időbeosztásod, családi ügyek vagy a munkahelyed miatt nem tudsz személyesen egyeztetni velünk?

Alkalmazkodunk hozzád: küldj egy részletes e-mailt és pár inspiráló képet, és a helyiség méretei alapján már tudunk adni neked egy árkalkulációt.

Nézz körbe a neten vagy nálunk, és mutass rá egy konyhára, hogy „valami ilyesmit szeretnél azzal a különbséggel, hogy…”. E-mailben és akár telefonon le tudjuk egyeztetni veled a teljes konyhát.


A teljes konyhádat megveheted – gépekkel együtt

Webáruházunkból konyhai készülékeket is tudsz választani konyhádba, amelynek szállításáról szintén mi gondoskodunk – és összehangoljuk a konyha beépítésével.

Célunk az, hogy mindent egy helyen tudj intézni – kérésedre a megfelelő partnerekkel is összehozunk, ezzel megspórolva neked a hosszadalmas keresgélést.


Ezeket a konyháinkat szeretik legjobban:


Megnézheted további referenciáinkat is...

További kész konyhaötletek közül válogathatsz webshopunkban is, ide kattintva.


Kérj tőlünk ajánlatot, tanácsot!

Keress bennünket alábbi elérhetőségeinken, hogy neked is segíthessünk.

+36-30-637-5200
kabay.boglarka@irodabutik.hu
1032 Budapest, Vályog utca 13.