FŐOLDAL / MAGAZIN

A funkció találkozása a luxussal: epoxy betétes emelhető asztalok

Horváth Krisztián | 2021.03.12

Kínálatunkban eddig is megtalálhattad az emelhető asztalokat és kérhettél tőlünk egyedi, epoxy betétes bútorokat is, ám e kettő most végre időben és térben is találkozik, hogy igazán egyedit adhassunk neked.

A funkció találkozása a luxussal: epoxy betétes emelhető asztalok

Az utóbbi években a színezett műgyantákkal kombinált tömör fa bútorok világhódító útra indultak. Ennek oka, hogy korábban elképzelhetetlen kreativitást és lehetőségeket biztosítanak mind a tervezés, mind a kivitelezés, mind pedig a mindennapi használat terén. Színek, anyagok és fények olyan szintű kombinációja jön létre, amik minden túlzás nélkül lélegzetelállítóak.

A szépség azonban nem minden. 30 éve foglalkozunk egyedi bútorok tervezésével és gyártásával és pontosan tudjuk, hogy még az esztétikailag legjobb megoldásoknál is mindig van egy magasabb rendű szempont, ez pedig a használhatóság. A mindennapi élmények, egyedi bútorok esetében pedig akár az évtizedes "együttélés" nagyon fontosak, így egy tárgynak - amellett, hogy lelkünket simogatja - kiválóan használhatónak, kényelmesnek és ergonomikusnak is kell lennie.


Emelhető asztalaink is a funkcionalitás vulkánjának pokoli lávakemencéjében születtek meg és ma már többek között olyan programozható panelekkel és más extrákkal szerelhetőek fel, amiktől az egészséges iroda munka elengedhetetlen kellékeivé válnak. De ez nem minden. Itt nem állhatunk meg, ha számodra a legjobbat akarjuk nyújtani.


Ezért hoztuk létre az epoxy betétes asztallappal kombinált emelhető munkaállomásokat.

Egyfelől biztos lehetsz benne, hogy ilyen másnak nem lesz.

Miért? Mert minden asztallap teljesen egyedi. Mivel természetes fa anyagot használunk az elkészítéshez, minden forma garantáltan eltérő lesz. Emellett ezeket a faanyagokat különböző lakkokkal is kezeljük az eltérő szín- és felületi hatás miatt. Ugyanígy a használt műgyanta is más: annak színe, telítettsége, átlátszósága mind-mind eltérőek és kívánságodnak megfelelően készül el, így biztos, hogy a te asztalod egyedi lesz.

Az emelhető asztal lesz a legegészségesebb dolog az irodádban.

Legyen az home office vagy a munkahelyi iroda, benne egy emelhető asztallal sokkal ergonomikusabb lesz. A váltogatott ülő-álló munkánál nincs egészségesebb, ha irodai felhasználásról beszélünk, elektromosan emelhető asztalod pedig ezt fogja támogatni csendben és elegánsan.

Biztonságos és stabil.

Emelhető asztalaink 70kg-os teherbírással rendelkeznek, ami garantálja, hogy akár 3 monitor és az asztalon levő minden más tárgy is könnyen emelhető és süllyeszthető. Áramszünet esetén is tartja a beállított magasságot, halk, és mozgatás közben annyira finoman dolgozik, hogy még a kávé sem lötyög ki.

Extrákkal turbózható.

Az epoxy betétes asztallap nem elég vagány? Ennél is többre vágysz? Semmi probléma! Emelhető asztalainkat felszerelheted PC tartóval, wireless töltőpanellel, kábelvezető rendszerekkel, emellett választhatsz hozzá a szürke helyett fekete vagy fehér lábszínt is, ha a design szerinted úgy lesz jobb.


Hogyan lehet neked is prémium emelhető asztalod?

Nagyon egyszerű. Tedd kosárba a Flexibily emelhető asztalt epoxy asztallappal, és rendelésed után kollegáink egyeztetnek veled minden technikai és design részletet.

Érdekel emelhető asztalaink működése a gyakorlatban is? Várunk szeretettel a 1131 Béke utca 105. szám alatti bemutatótermünkben, ahol hétköznapokon 10 és 18 óra között más ergonomikus irodai extrákkal is megismerkedhetsz!