FŐOLDAL / MAGAZIN

4 eszköz, amely nem hiányozhat az irodai konyhából

Viski Noémi | 2020.01.20

Az irodai konyha más, mint az otthoni: többen használjuk és kevésbé vigyázunk rá, éppen ezért a silány minőségű háztartási eszközök garantáltan nem fogják bírni az idő próbáját. Elmondjuk, mire érdemes inkább beruházni!

4 eszköz, amely nem hiányozhat az irodai konyhából

Az irodai konyhákkal kapcsolatban nem csupán a térszervezésről érdemes máshogyan gondolkodni, hanem az ott használt eszközökről is. A sütő és a főzőlap például a lakossági konyhák fontos elemei, az irodákban azonban elhagyhatóak. Amikor konyhát tervezünk, a legfontosabb számunkra, hogy a nektek ajánlott háztartási eszközök kiváló minőséget képviseljenek, korszerű technológiával működjenek, és nem utolsó sorban ár-érték arányban is kedvezőek legyenek. A TEKA konyhai eszközei kimerítik az elvárásainkat. Mutatjuk, hogy mit tudunk a TEKA-val együtt nyújtani nektek, ha nálunk tervezitek a konyhátokat!

A viták elkerüléséhez  

Az örök kérdés: ki mosogat? Mindenki maga után, vagy beosztás szerint naponta más, esetleg takarító végzi ezt a feladatot? Az irodákban jó, ha van erre egy protokoll, és még jobb, ha van egy mosogatógép. A TEKA készülékek AutoProgamjának köszönhetően a mosási program kiválasztásával sem kell vesződni: az eszköz maga állítja be a mosogatáshoz szükséges hőmérsékletet, folyamatot és vízmennyiséget. Mivel a kezelőpanel a készülékek ajtajának tetején található, így zárt állapotban láthatatlanná válik, elegánsan illeszkedve ezzel a legkülönfélébb típusú konyhai enteriőrökbe.

A spontán jött céges süteménysütésekhez

A multifunkciós turbó és mikrohullámú sütők egy eszközben ötvözik a melegítési és a sütési funkciókat. 45 cm-es magasságukból adódóan nem sok helyet foglalnak, így szuper választás az irodai konyhákba. A homogén fűtési rendszernek köszönhetően pedig többé nem fog az a csalódás sem érni, hogy a meleg tányéron az étel hideg maradt.

(Ha mégiscsak sütőre lenne szükségetek, a legkorszerűbb technológiákkal ellátott termékeket tudjuk a konyhátokba beépíteni: a MAESTRO iOven például akár 50 recept hőfokának és sütési idejének memorizálására is képes, HydroClean tisztítórendszerével pedig könnyű tisztán tartani a sütőkamrát.) 

A tudatosabb táplálkozáshoz

Az irodai hűtő üzenete: „nem kell az ebédszünetet az utca végi gyorskajáldában töltned, inkább hozd magaddal, amit szeretnél, és ebédelj a kollégáiddal”. Így igaz, ritkán gondolunk bele, de a hűtő a konyha alapfelszereléseként egy lépés lehet az egészségesebb táplálkozás felé. A TEKA modelljei A ++ alacsony energiafogyasztásuknak köszönhetően a bolygónkat és a pénztárcánkat is kímélik.

A nehezen induló reggelekhez

Koffeinforrás = konyha = az iroda legfontosabb helyisége – az egyenlet nagyjából így írható fel. A TEKA beépíthető őrlőműves kávéfőzőiből a tökéletes napindító akár két bögrébe is érkezhet egyszerre. Nem csak a kávé szerelmeseire gondoltak: a forró víz adagolójával a teakészítés is pillanatok alatt megvan.

Ha szeretnél te is korszerű technológiával működő, megbízható konyhát az irodádba, keress fel bátran minket!