FŐOLDAL / WEBSHOP / EGYEDI KONYHÁK

Tetőtéri megoldás millió színben - kreatív konyha


Termékleírás:


Ötleteket adunk egyedi konyhádhoz! Akár ilyet is rendelhetsz tőlünk!

Kérj egyedi ajánlatot tervezéssel, kivitelezéssel!


Amikor a hely és a beltéri formák a legnagyobb limitáció egy konyha tervezése esetén, minden kreativitásunkra szükség lesz. A "millió szín" projekt keretében azonban nem csak tökéletes helykihasználásra, de a legnagyobb esztétikai élményre is törekedtünk.

Nem csak szép, otthonos és kézre is áll

A beépített készülékekhez választott munkapult és padló szín segít, hogy a fogantyúk nélküli ajtók és fiókok letisztultságával együtt a figyelem a fotócsempére és az intenzív színekre irányulhasson. Nálunk az sem lesz gond, hogy konyhád színeit a választott csempe alapján színkódra pontosan egyeztessük. Az összhatás fontos: a Hundertwasser motívum hangsúlyos, de nem kellett miatta feláldoznunk a hatékony kialakítást sem.

A fotócsempe nem csak korlátlan lehetőségeket ad neked álmaid konyhájának megalkotásában, de hőálló, jól tisztítható is. Ugyanez igaz a munkalappal színben egyeztetett mosogatótálcára is, aminek környezetében a vízállóság miatt a munkapult anyagát 20 centi magasan a falon is körbevittük. A színes MDF frontokat is úgy alakítottuk ki, hogy vízzel érintkezve se legyen bajuk, de egyedi megoldásaink nagy előnye, hogy ha évek múltán mégis újra kellene festeni őket, ez színkód alapján gyerekjáték. Nem véletlen, hogy ezek miatt a megoldások miatt tudunk 10 év garanciát adni számodra, nyugodt szívvel.

Mindezek mellett a fogantyúmentes kialakítás további értékes centiket takarít meg: nem fogsz semmibe beleakadni munka közben, mégis minden ajtó könnyen nyílik. A push rendszerű zárak bírják a gyűrődést, és szinte érintésre teszik a dolgukat. Vigyázunk arra is, hogy a konyhai gépek a legoptimálisabb magasságba kerüljenek. Ahogy a munkapult alatt, úgy felette is igen fontos a helykihasználás és a funkció harmonizálása, ezért a felső szekrények ajtajai különböző irányokba nyílnak (akár felfelé is), hogy mindig a legjobban kézre álljanak.

Egy ilyen konyha önmagában is dekoráció: öröm benne sütni és főzni, inspirál és segít téged a munkában és alkotásban. :)

Megrendelt bútoraidat minden esetben ingyenesen összeszereljük neked!
Budapesti szállítási cím esetén ingyenes visszük házhoz rendelésedet!
Még 500,000 Ft hiányzik a kosaradból az ingyenes vidéki kiszállításhoz.

Elérhető színek:

A weboldalon látható színek a valóságban árnyalati eltéréseket mutathatnak.


Egyedi ajánlatot kérek


Garancia idő: 10 év


Szállítási idő: egyedi konstrukció


Azonosító: konyha.tetoteri.millio.szines


Kapcsolódó termékek


Válassz munkádhoz egészséges székeket is

5
SZÍNBEN

XENIA LX KARFÁS IRODAI FORGÓSZÉK

Bruttó: 39,990 Ft
Nettó: 31,488 Ft+ÁFA

RÉSZLETEK
5
SZÍNBEN

BRAVO LX FIX KARFÁS FORGÓSZÉK

Bruttó: 18,910 Ft
Nettó: 14,890 Ft+ÁFA

RÉSZLETEK
5
SZÍNBEN

2061 LEON KARFÁS TÁRGYALÓSZÉK

Bruttó: 19,990 Ft
Nettó: 15,740 Ft+ÁFA

RÉSZLETEK