FŐOLDAL / WEBSHOP / EGYEDI KONYHÁK

Apró helyből csodákat - neked is lehet ilyen konyhád!


Termékleírás:


Ötleteket adunk egyedi konyhádhoz! Akár ilyet is rendelhetsz tőlünk!

Kérj egyedi ajánlatot tervezéssel, kivitelezéssel!


Amikor a konyha kialakítására összesen csak akkora a hely, hogy egyetlen ember megforduljon benne, akkor kezdődik az igazi sakkjátszma a beltérrel. A mi dolgunk az, hogy az az egyetlen ember, aki ott forgolódik, vagyis Te, boldog legyen és kényelmesen tudjon alkotni.

A képen is látható apró konyhát akár egy panellakásban is építhettük volna, de manapság nem ritka, hogy a mindössze 20-30 négyzetméteres újépítésű legénylakásokban is csak ennyi helyünk van. Viszont ez nem gond!

A stílus maga egyszerre aktív, vidám és retro is. A kis hely kis munkapultot eredményez, amit azzal próbáltunk tehermentesíteni, hogy minden szükséges konyhai eszközt a falra helyeztünk, egy fém hátlapos tárolóeszközre. Itt mellesleg könnyebben hozzá is férhetőek. A felső polcoknak csak egy része zárt, szintén a kis hely és a könnyebb hozzáférhetőség miatt. Emellett az egyedi kialakításnak hála azt is meg tudjuk oldani, hogy a felső polcok mélysége más és más legyen, a maximális hozzáférhetőség kedvéért. A konyhapult magasságát kifejezetten a megrendelő magasságához szabtuk, hogy kényelmes legyen minden munkafolyamat a vágástól a mosogatásig. 

A színharmóniára oly mértékben törekedtünk, hogy a fehér-piros összhatáshoz a faliórát és a fogantyúkat is hozzáigazítottuk. A világítás színhőmérsékletét is a fehér felületekkel összhangban választottuk (és a világítótesteket a felső szekrények takarásába rejtettük).

Ha tetszik ez a megoldás vagy stílus, keress minket bátran, és számodra is elkészítjük egyedi méretben egyedi igényeid alapján! :)

Megrendelt bútoraidat minden esetben ingyenesen összeszereljük neked!
Budapesti szállítási cím esetén ingyenes visszük házhoz rendelésedet!
Még 500,000 Ft hiányzik a kosaradból az ingyenes vidéki kiszállításhoz.

Elérhető színek:

A weboldalon látható színek a valóságban árnyalati eltéréseket mutathatnak.


Egyedi ajánlatot kérek


Garancia idő: 10 év


Szállítási idő: egyedi konstrukció


Azonosító: konyha.apro.hely.csoda


Kapcsolódó termékek


Válassz munkádhoz egészséges székeket is