FŐOLDAL / WEBSHOP / ASZTALOK / EMELHETŐ MAGASSÁGÚ ÍRÓASZTALOK

Állítható magasságú fémlábas balos sarok íróasztal 180x160 cm méretben


Termékleírás:


Az elektromosan állítható magasságú asztalok a modern irodák elengedhetetlen, ergonomikus kellékei már manapság is. De miért szeretik őket egyre többen?

Egyrészt a magasságállítás 68 és 125 cm között valósul meg, ami az ülő munkától a kényelmes álló munkáig minden variációt lehetővé tesz. Ez ma a legelfogadottabb egészségmegőrző paradigma az irodai munkára: dolgozz néha állva is! De hogyan segít ebben az emelhető asztal?

Egyrészt kényelmesen, gombok segítségével vezérelheted a magasságállítást, másrészt lepakolnod sem kell az asztalodról, miközben beállítod, hogy éppen milyen állásban szeretnéd látni. A teljes asztallap stabilan, erős elektromos motor segítségével változtatja a pozícióját.

A sarok kialakítású emelhető asztalok ráadásul tökéletes helykihasználást is lehetővé tesznek: az iroda legeldugottabb sarkában is elhelyezheted őket, kialakítva egy újabb egészséges munkahelyet.

Amellett, hogy milyen nagy tudású és mennyire innovatív megoldás ez, még szép is! A légies, könnyed megjelenésű lábakra több színben is választhatsz bútorlapokat, így szabadjára engedheted fantáziádat!

Megrendelt bútoraidat minden esetben ingyenesen összeszereljük neked!
Budapesti szállítási cím esetén ingyenes visszük házhoz rendelésedet!
Még 1,000,000 Ft hiányzik a kosaradból az ingyenes vidéki kiszállításhoz.

Elérhető színek:

A weboldalon látható színek a valóságban árnyalati eltéréseket mutathatnak.

Megnevezés Bruttó ár
Termék ár (juhar (H0375)) 499,990 Ft

ÖSSZESEN:
Nettó: Ft
Bruttó: Ft

Garancia idő: 5 év


Szállítási idő: 15 munkanap


Azonosító: nk_sama_180x160


Kapcsolódó termékek


Válassz munkádhoz egészséges székeket is